De afdelingen van onze school

Maloulaan 2 8900 Ieper

In het Lyceum vindt u een kleuterafdeling en het eerste tot en met het vierde leerjaar.

Hier bevinden zich ook de computerklas, de turnzaal, de schoolbibliotheek, de refters en de opvang. In deze gebouwen huist ook de campus Lyceum van de Sint Maartensscholengroep. Deze eerstegraadsschool biedt de opties Latijnse, Moderne en STEM aan.

G.de Stuersstraat 32 8900 Ieper

Het vijfde en zesde leerjaar krijgen les in de gebouwen van de Heilige Familie. Onze leerlingen spelen op een aparte speelplaats.

Op deze locatie is ook de secundaire school het Technisch instituut Heilige Familie gevestigd. (handel, infomaticabeheer, toerisme, beeldende kunsten, kantoor, kleding, secretariaat-talen)

Oude Veurnestraat 24 8900 Ieper

In de Oude Veurnestraat is onze kleuterafdeling van de Heilige Familie gevestigd. Aan de rand van de stad, verscholen in het groen, ligt de kleuterschool samen met de peutertuin Minneke Poes en de buitenschoolse opvang Holderdebolder.