Sport

• 2 sportleerkrachten, meester Thomas Devos en meester Matthias Werrebrouck geven alle sportlessen van 1ste kleuter tot 6de leerjaar.
  • Wekelijks 2 lestijden sport, verplicht te volgen.
  • Enkel met een medisch attest mag je een sportles of een deel er van overslaan.
  • Watergewenning (6 lessen) voor de derde kleuterklassen.
  • Wekelijks zwemmen (12 beurten) voor de eerste en tweede klassers.
  • Tweewekelijks zwemmen ( 12 beurten) voor derde tot zesde klassers.
  • Ook de kleuters krijgen op een speelse manier lichaamsoefeningen in de turnzaal op school.
  • Voor het vervoer naar het zwembad en de toegang tot het zwembad wordt een bijdrage gevraagd. De school betaalt de onkosten voor het zwemmen van de leerlingen van het zesde leerjaar.
  • Onze school neemt ook deel aan buitenschoolse sportactiviteiten. We sleepten al heel wat prijzen in de wacht bij de loopwedstrijd, de zwemmarathon, het netbal- of minivoetbaltornooi.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.